2016. február 5., péntek

Házi mogyoróvajas csokis süti

.Hozzávalók:

– mogyoróvaj
– csokoládé
– muffin forma

Elkészítés:

Először olvasszuk meg a csokoládét, ezt tehetjük mikróban vagy tűzhelyen is akár. Az így kapott csokoládéból tegyünk egy kis adagot a muffin formák aljára, majd ezekre jöhet a finom mogyoróvaj, végül pedig a tetejére ismét egy réteg csokoládé, így eredményként egy három szintes finomságot kapunk majd, melynek a belsejében mogyoróvaj található. Az így elkészült apróságokat különféle cukorkákkal és apró édességekkel tovább díszíthetjük, ha pedig ez megvolt, helyezzük be a süteményeket a hűtőbe, hogy a csokoládé megkössön.Ha a csoki már jó kemény, kivehetjük a hűtőből és már tálalhatjuk is.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése