Hozzávalók
1 l tej
2 csomag babapiskóta
2 tasak vaníliaízű pudingpor
2 tasak vaníliás cukor
ízlés szerint édesítőszer (kristálycukor, barna cukor)
gyümölcsök (mirelit, vegyes erdei gyümölcsöket, de lehet friss gyümölcs vagy kompot is)
Elkészítés
2 csomag babapiskóta
2 tasak vaníliaízű pudingpor
2 tasak vaníliás cukor
ízlés szerint édesítőszer (kristálycukor, barna cukor)
gyümölcsök (mirelit, vegyes erdei gyümölcsöket, de lehet friss gyümölcs vagy kompot is)
Elkészítés
Előkészítés
Mindent készítsünk elő,és akkor nem lesz gond ha valami elmarad!
A babapiskótát lerakjuk egy jénai tálba (csak azért abba, mert jól látszanak a rétegek és a színek). Tejben áztatjuk,hogy megpuhuljon a babapiskóta.
Ezután az 1 liter tejből és a 2 csomag pudingporból elkészítjük a pudingot, amit ízesítünk cukorral és vaníliás cukorral. Az első sor babapiskótára lassan ráöntjük a pudingot (még melegen), majd gyümölcsöket rakunk rá.
Jöhet a következő réteg, ezt addig ismételjük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
A tetejére díszítésnek gyümölcs kerüljön. Nekem 3 sor lett a fenti hozzávalókból.
Összeállítás után néhány órát ajánlatos állni hagyni, hogy a babapiskóta jól megpuhuljon. Tejszínhabot verhetünk fel és tehetünk rá azt is.
Ezután az 1 liter tejből és a 2 csomag pudingporból elkészítjük a pudingot, amit ízesítünk cukorral és vaníliás cukorral. Az első sor babapiskótára lassan ráöntjük a pudingot (még melegen), majd gyümölcsöket rakunk rá.
Jöhet a következő réteg, ezt addig ismételjük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
A tetejére díszítésnek gyümölcs kerüljön. Nekem 3 sor lett a fenti hozzávalókból.
Összeállítás után néhány órát ajánlatos állni hagyni, hogy a babapiskóta jól megpuhuljon. Tejszínhabot verhetünk fel és tehetünk rá azt is.
Tárolás
Hűtőszekrényben kell tárolni!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése