Teljes elkészítési idő: 40 perc
Előkészítési idő: 20 perc
Sütési idő: 20 perc
HOZZÁVALÓK
Cukkinispagetti:
2 db cukkini
kapor
ecet
méz
lilahagyma
menta
olívaolaj
kapor
ecet
méz
lilahagyma
menta
olívaolaj
Feltét:
pisztráng – 2 db
1 csokor petrezselyem
citrom
kakukkfű
só
bors
zsálya – friss
fokhagyma
1 csokor petrezselyem
citrom
kakukkfű
só
bors
zsálya – friss
fokhagyma
ELKÉSZÍTÉS
A pisztrángot megtisztítjuk, majd kétujjnyi távolságokban beirdaljuk mindkét oldalát. A bőrét sózzuk, borsozzuk, kevés citromlével meglocsoljuk. A belsejébe betöltjük a petrezselymet, kakukkfüvet, zsályát, fokhagymát, majd alufóliába csomagolva a grill rácson készre sütjük.
Közben elkészítjük a cukkini spagettit. Szálakra gyaluljuk a megpucolt cukkinit, majd meglocsoljuk egy kevés ecettel, mézzel, olívaolajjal. Sózzuk, vágunk hozzá lilahagymát, mentát és állni hagyjuk.
Marinálás: ecettel való megmaratás
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése