2017. február 15., szerda

Glutén mentes chilis-fahéjas brownie


Hozzávalók ( 12-16 szelet):
4 dkg étkezési keményítő, 3 dkg g kakópor, egy csipet őrölt fahéj, egy csipet Cayenne-bors,3 tojás, 12 dkg cukor, 10 dkg vaj, 30 dkg étcsoki feldarabolva, 8 dkg török mogyoró, egy csipet só
Elkészítés:
180 fokra melegítsük elő a sütőt. Egy tálban összekeverjük a száraz anyagokat, egy másik tálba kézi habverővel habosra keverjük a cukrot és a tojást. Vízgőz felett felolvasztjuk a vajat és a csokit,majd a tojásos masszához keverjük. Hozzáadjuk a száraz keveréket,majd beleforgatjuk a mogyorót. Kivajazunk és sütőpapírral bélelünk ki egy 20*30as tepsit és beleöntjük a masszát. Tűpróbáig 25-30 percig sütjük. Szeletelés előtt kihűteni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése