Szia Kedves Olvasó!
Örülök,hogy benéztél és annak főleg,ha szemezgetsz is a gondolataimból. Szakácsként dolgozom,kis pici korom óta szenvedélyem a főzés. Mindig ott álltam a tűzhely mellett és nagymamám,anyukám kis kuktájaként dolgoztam a kezük alá,ügyeskedve az ételkülönlegességeken,melytől a család minden tagja az étkezés után mind a tíz ujját megnyalta :)
Úgy éreztem muszáj kommunikálnom a Világgal,ezért elkezdem vezetni az internetes naplómat,hiszen mára ügyesebb,tapasztaltabb és érettebb lettem.
Rengeteg dolog forog a gasztronómia körül. Rengeteg elérhető oldal,jegyzet,könyv tudás stb. van,ami az ételkészítés szépségével foglalkozik.
Örülök,hogy benéztél és annak főleg,ha szemezgetsz is a gondolataimból. Szakácsként dolgozom,kis pici korom óta szenvedélyem a főzés. Mindig ott álltam a tűzhely mellett és nagymamám,anyukám kis kuktájaként dolgoztam a kezük alá,ügyeskedve az ételkülönlegességeken,melytől a család minden tagja az étkezés után mind a tíz ujját megnyalta :)
Úgy éreztem muszáj kommunikálnom a Világgal,ezért elkezdem vezetni az internetes naplómat,hiszen mára ügyesebb,tapasztaltabb és érettebb lettem.
Rengeteg dolog forog a gasztronómia körül. Rengeteg elérhető oldal,jegyzet,könyv tudás stb. van,ami az ételkészítés szépségével foglalkozik.
Számos fantasztikus szakács,séf van,akik munkájában gyönyörködhetünk,nem csak látványban,hanem a szerencsésebbek az ízvilágukat is megismerhetik.
Aki megtapasztalhatja a csodát,az érzést,amit az ízek harmonikus összehangoltságával elérnek a profik, kiváltságosnak mondhatják magukat.
A főzés szenvedélye,az ételek minőségi elkészítése,a lendület,a gyorsaság,a minden napi pörgés adott egy lökést arra,hogy elkezdjek írni.
Itt receptek,általam készített napi ételek,a főzésben lelt örömöm lesz majd olvasható. Minden kis bosszankodás felér egy örömmel is :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése