2015. október 21., szerda

Konyha vagy edzőterem?

A napi rutinba beletartozik egy konyhán,hogy elég nehéz dolgokat és sok mindent kell emelgetni,pakolni jobbra-balra. Az élet egy konyhán nem csak abból áll,hogy reggel felkelünk és hopp...megyünk főzőcskézünk,aztán haza megyünk. Ahogy egy kedves tanítom mondta: " 10% főzés,30% pakolás, 60% kemény szívás,izzadás,szenvedés..." De a nap végén mégis csak jó érzéssel mész haza,hiszen valamiért szakács lettél :)
10,20 literes forró kannákkal súlyzózni,50,75 literes fazekak,karton dobozok tele áruval, ki-be pakolni,forgatni,figyelve a lejárati dátumot. 30kg-os sertés combok,20-30 kilós "húscsomagok",az egész napos rohangálás,kapkodás,stressz,koncentráció,harc az idővel folyamatosan,gőzfürdő egy üstből történő tésztaszűréskor,ami kb 100 literes. Sütőbe be-ki. Szóval na...kitartás minden szakmabelinek :) Indulás dolgozni! Edzésre fel! És tényleg...jobb,mint egy edzőterem :)

                                                egy 50 literes és egy 75 literes


és az "üstöcske" :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése