2016. október 17., hétfő

Csevapcsicsa kuszkusszal


Teljes elkészítési idő: 40 perc
Előkészítési idő: 20 perc
HOZZÁVALÓK
0,5 kg darált sertéscomb
0,5 kg darált bárány vagy marha
2 fej vöröshagyma

bors
KUSZKUSZ SALÁTA:
100 g kuszkusz
koktélparadicsom
petrezselyem
kígyóuborka
újhagyma
fokhagyma
kaliforniai paprikar
citrom
só, bors, olívaolaj
ELKÉSZÍTÉS
A kuszkusz mennyiségéhez képest kétszer annyi forrásban lévő vizet öntünk, majd lefedjük, és 10-12 percig állni hagyjuk. Ezalatt elkészül és még épp pergős marad. Közben felvágjuk a paradicsomot, petrezselymet, uborkát, újhagymát, kaliforniai paprikát, és összekeverjük az elkészült kuszkusszal és cukkinival. A citrom levével és reszelt citromhéjjal, valamint sóval és borssal ízesítjük. Kiváló, frissítő nyári ízeket kapunk!
A sertés- és bárányhúst jó alaposan összekeverjük a sóval, borssal, és kis hengereket formázva grillrácson kisütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése