2015. november 18., szerda

Glutén-mentes karácsonyi menü

Spárga krémleves

kukorica vagy burgonya keményítővel vagy főtt burgonyával sűrítve
natúr grillezett spárga fejjel díszítve







Natur roston lazac 



Bármilyen hal jó,de a legjobb a tengeri. Zöld fűszeres öntettel nagyon finom (vaj,petrezselyem,snidling)













Glutén-mentes tócsnival tálalva

1 kg hámozott nyers burgonya
2 közepes répa
1 nagy fej v.hagyma
2-3 gerezd fokhagyma
só,bors
10dkg reszelt sajt
3 tojás

Ezeket reszelni,összekeverni,sütőpapírra tenni szétlapított halmokba,40-45 percig aranybarnára sütni







Desszertnek egy aszalt gyümölcs szelet


datolya,áfonya,kesudió(de bármi jó)

2 ek.citromlé

ledarálni összeturmixolni,fóliával bélelt műanyag dobozba tenni,vizes kanállal elsimítani,lehűtve szeletelni







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése